Girona, Spanien

Girona, Spanien

Her i påskedagene ville vi gerne ud og opleve nye steder og derfor hoppede vi på toget til Girona. Det er en by vi havde fået anbefalet af en kollega og åbenbart er nogle scener fra Game of Thrones optaget i byen, så det gjorde den endnu mere interessant (især for Chris).

Jeg vil ikke skrive så meget tekst her, da vi egentlig bare gik rundt hele dagen.. Så der er ikke så meget at fortælle. Dog lidt praktisk info om hvordan man kommer til Girona fra Barcelona… Der er to slags tog der kører til Girona. Det hurtigste er et AVE tog, som tager 40 minutter og kører fra Barcelona Sants station. Det koster omkring 13-15 € per vej per person. Vi valgte det lidt langsommere tog fordi det kører fra Clot-Arago som er den station vi bor lige ved siden af. Det normale tog tager halvanden time og kostede os 11 €  per person. Da vi skulle vi hjem igen, kostede det kun 8€ per person. Togene kører ca hver halve til hele time, alt efter tidspunktet på dagen.

Stationen i Girona ligger kun 10 minutters gang fra kanalen og hvor de små gå-gader begynder. Hele byen består af små snævre gader og for dem som er Game of Thrones fans, så kan I måske genkende nogle referencer på billederne nedenfor.

One thought on “Girona, Spanien

 1. Kære Amanda,
  Hvor er det herligt at kunne følge dine rejser, når jeg ikke pt kan rejse selv og samtidig høre hvad du og Chris oplever.

  Du skriver så levende og giver en masse gode oplysninger om smukke gamle byer, restauranter, transportmuligheder mv og suppleret med de smukke fotos, er det nogle værdifulde rejsetips, man får ved at læse din rejseblog.
  Det er selvfølgelig også herligt at høre at I du og Chris forstår at nyde livet i Spanien, samtidig med at I arbejder hårdt.
  Tak for alle de gode oplevelser jeg har haft ved at læse din rejseblog

  Hilsen Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.