En lækker hængekøje til et lækkert hus!

En lækker hængekøje til et lækkert hus!

*Sponsoreret indhold*

Jeg er så heldig at jeg har modtaget en hængekøje fra Tropilex!

Den kommer til at passe rigtig fint ind i vores have, jeg mangler bare lige en have og et stativ til at hænge den på. Vi overtager huset i November, men det er jo nok først i foråret vi begynder at tænke på at anlægge og indrette haven. Men jeg er jo ikke den mest tålmodige person, så da jeg modtog hængekøjen måtte jeg jo åbne pakken med det samme 🙂

Det er rigtig lækker kvalitet og jeg kan læse mig til at det er håndlavet, så jeg glæder mig rigtig meget til at ligge og chille i den til sommer. Jeg kendte ikke til Tropilex, men der er nogle rigtig flotte hængekøjer på deres hjemmeside.

Læs mere eller køb her:

https://www.tropilex.com/dk/

https://www.haengekojebutik.dk/

Det var svært at vælge på deres hjemmside mellem alle de mange pæne designs, men jeg endte med at vælge farven som hedder “Blueberry”- som er en masse forskellige farver som minder om sommer og sol – det giver mig helt lyst til at lave en mojito.

Det var lidt svært at tage gode billeder uden at kunne lægge mig i hængekøjen, men jeg har forsøgt mig lidt og håber det giver en ide om produktet. Så snart jeg får den op at hænge, så bliver billederne opdateret.

Vi har jo kun et enkelt træ i vores have, så der kan den desværre ikke hænge. Så enten skal vi sætte nogle stolper ned i jorden hvor hængekøjen kan være, men så er der jo lige den ulempe at jeg ikke kan flytte rundt på den alt efter om jeg ønsker sol eller skygge. Så måske vi ender med et stativ, så kan jeg flytte rundt på hængekøjen som jeg ønsker, alt efter hvor solen er.

 

Man drømmer sig en strand i caribien når man ligger her.. mangler bare noget sol og en paraply-drink.

og Bob har godkendt hængekøjen. Er dog ikke sikker på hvor glad han er for ikke at have alle poterne på gulvet 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.