Vesterhave Vingård, Karrebæksminde

Vesterhave Vingård, Karrebæksminde

Da jeg skulle finde en fødselsdagsgave til Chris, så kiggede jeg på vin-oplevelser på GoDream og faldt over et vingårdsbesøg hos Vesterhavegården som jeg syntes lød rigtig spændende. Chris og jeg er jo begge glade for at besøge vingårde og har været på flere gårde rundt om i verden, men vi har ikke så meget erfaring med dansk vin. Derfor var vi rigtig spændte på denne smagning og rundtur på en dansk vingård. Oplevelsen på GoDream indeholder en rundtur på gården og en smagning af forskellige vine. Gården producerer blandt andet Rosé, Hvidvin, Rødvin, dessertvin og Æble-isvin. Især deres rødvin som produceres på samme måde som Amarone, smager helt fantastisk!

Samtidig bookede vi et shelter til at overnatte i, som kan bookes på Airbnb. Vesterhavegården har 4 shelters som ligger rundt om på gården og har både strøm, wifi og madrasser. Der er bålplads og bord&bænk ude foran hvert shelter, så man kan lave mad og hygge sig ved bålet om aftenen. Det kan man vidst kalde luksus camping 🙂  Vingården ligger 5 minutters gang fra stranden og ca 30 minutters gang fra Karrebæksminde centrum.

På vingårdens hjemmeside, kan man blandt andet finde faste datoer på rundture & smagninger: https://vesterhave-vingaard.dk/pages/besg-vingrden

Vingårdsbesøg med rundtur og smagning finder sted på faste datoer i løbet af sommeren og koster 250 kr. Man kan også altid komme forbi gårdbutikken og smage enkelte vine og købe nogle gode flasker med hjem. Jeg tror det er lidt forskelligt hvilke vine der er med i smagningen, og det kommer nok også an på om nogle af dem er udsolgt. Men vi smagte rosé , 3tre forskellige rødvine, blandt andet Blå Lagune og Sort Lagune var der virkelig meget smag i og de var rigtig lækre! De smager som vine der laves i Italien og hvis man godt kan lide kraftig vin med masser af smag, så er det blå og sort lagune man skal smage.

Vinstokkene er højere end normalt og står som en pergola, for at de får mest mulig sol hele dagen. 

 

Her er vi på vej hjem med brænde til bålet, samlet i skoven som ligger lige ved siden af vingården

 

 

 

4 thoughts on “Vesterhave Vingård, Karrebæksminde

 1. Ifølge aftale sender jeg denne mail

  Vi har et gavekort på kr. 1.000,00 som vi gerne vil benytte hos jer helst den 29. ds til den 30. ds.
  Alternertiv 30. – 31. ds 2 personer
  Kan vi få overnatning med hund?
  Venligst kontakt mig på 22158004
  Ida Vedel

  1. Hej Ida.

   Beklager det sene svar, men du har skrevet på en rejseblog, og det er ikke administreret af selve vingården. Jeg håber du fik svar på din henvendelse hos Vingården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.