Hundehus til Trøffel

Hundehus til Trøffel

*Sponsoreret indhold*

Livet med en hund betyder at vi ikke får rejst særlig meget udenlands længere. Men det gør ikke noget når man har 38 kgs kærlighed herhjemme 🙂 Jeg besluttede at Trøffel skulle have et hundehus, så jeg fandt et brugt et på nettet som passede perfekt ind. Det var gult med et rødt tag. præcis lige som alle husene her på vejen hvor vi bor.

For at gøre hundehuset endnu mere perfekt, fik jeg en veninde til at hjælpe med at male en pote på huset. Og så fik jeg lavet et personligt skilt hos SkiltDirect (www.skiltdirect.dk) med et billede af skønheden. SkiltDirect kan varmt anbefales! Der er mange muligheder for farver og former og jeg kunne selv bestemme hvordan skiltet skulle se ud.

Skiltet er netop ankommet og det passer perfekt på huset!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.